cita

Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth.
Oscar Wilde

dimecres, 9 de setembre del 2009

Compte de correu Gmail a tope!

[caption id="attachment_115" align="aligncenter" width="559" caption="Missatge de bústia de correu plena a Gmail"]Missatge de bústia de correu plena a Gmail[/caption]

Segur que molts pensareu que superar el límit d'espai que ens ofereix Google amb el seu correu gratuït (gmail) és molt complicat o fins i tot impossible, de fet, jo també ho creia fins fa ben poc.

I és que omplir les més de 7Gb actuals amb correus i arxius adjunts sembla una tasca difícil de realitzar. L'usuari intrèpid que ha aconseguit aquesta fita ha seguit un mètode infal·lible que la gent sensata procura evitar, tenir un parell o tres d'amics de contactes amb molt de temps lliure i poques ganes de treballar disposats a enviar i reenviar qualsevol mail en cadena que faci falta per mostrar les presentacions interminables de les vacances d'algú, o les bondats d'un mètode màgic per perdre-pes-en-general, els típics mails en cadena de facebook/hotmail que avisen de la fi del mon, o aquells missatges entranyables per resar col·lectivament per la vida d'un gatet en perill.

Per suposat, una vegada tenim la bústia plena no podrem enviar ni rebre nous correus i fins i tot ens podrem trobar amb errors en intentar accedir al nostre correu. El missatge que apareix en pantalla diu: "Us heu quedat sense espai al compte de Gmail. No podreu enviar ni rebre més correus fins que no suprimiu alguns elements".

Omplir més de 7Gb amb prop de 2.000 presentacions de powerpoint té prou mèrit.