cita

Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth.
Oscar Wilde

divendres, 30 d’abril del 2010

Ubuntu 10.4, Lucid Lynx ja és entre nosaltres

Jo us recomano fer servir la descàrrega a través de la xarxa BitTorrent, que al contrari que les descàrregues directes com més gent descarrega més ràpid va, en 15-20 minuts podeu tenir-ho. Si intenteu fer una descàrrega directe possiblement us trobeu els servidors saturats.

No teniu excusa per a no baixar-vos les 700Mb més ben invertits de la temporada, inclou algunes novetats que ja vàrem comentar i simplement us animem a tastar-lo, és tan fàcil com descarregar l'arxiu ISO, gravar-ho en un CD amb qualsevol programa que ho permeti i iniciar el PC amb el sistema de LiveCD que inclou Ubuntu. Si llavors veieu que us agrada podeu fer una instal·lació compartida amb el vostre sistema Windows sense gaires problemes. Fins i tot teniu disponible un instal·lar d'Ubuntu a partir d'una utilitat per a Windows anomenada Wubi.

Teniu una versió per a cada PC, 32bits, 64bits, per a servidors i fins i tot una versió per a netbooks (portàtils petits).

Ja esteu trigant massa a provar-ho!

2 comentaris:

Bitacoras.com ha dit...

Información Bitacoras.com...

Valora en Bitacoras.com: Jo us recomano fer servir la descàrrega a través de la xarxa BitTorrent, que al contrari que les descàrregues directes com més gent descarrega més ràpid va, en 15-20 minuts podeu tenir-ho. Si intenteu fer una descàrreg......

Tweets that mention Ubuntu 10.4, Lucid Lynx ja és entre nosaltres « CarlesReig.com -- Topsy.com ha dit...

[...] This post was mentioned on Twitter by carles reig cano. carles reig cano said: Ubuntu 10.4, Lucid Lynx ja és entre nosaltres - http://carlesreig.com/2010/04/ubuntu-10-4-lucid-lynx-ja-es-entre-nosaltres/ [...]